Kim jesteśmy?

Zakład Mięsno - Wędliniarski "Rzeźnik" to firma rodzinna założona w 1989 roku.
Zajmujemy się produkcją wyrobów mięsnych i podrobowych, opartych na tradycyjnych recepturach, przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
Branża ,w której działamy, wymaga od nas zatrudniania osób, dla których zaangażowanie, staranność i odpowiedzialność są trwałymi cechami. Na początku swojej działalności firma zatrudniała zaledwie kilka osób. W ciągu ostatnich lat, idąc z duchem czasu, firma intensywnie się rozwinęła i zdobyła uznanie klientów na lokalnym rynku, co spowodowało znaczne zwiększenie liczby osób zatrudnionych w zakładzie. Początkowo zaopatrywaliśmy jedynie kilka lokalnych sklepów. Z biegiem czasu ,zdobywając zaufanie konsumentów, liczba chętnych odbiorców znacznie powiększyła się. Zwiększenie produkcji oraz urozmaicenie asortymentu spowodowało konieczność doskonalenia zakładu. W latach 2011-2012 wdrożono system jakości HACCP.
nasza historia
-
1989 - założenie firmy i rozpoczęcie produkcji wyrobów wiejskich dostarczanych do pierwszego własnego sklepu
-
1995 - poszerzenie asortymentu o nowe wyroby
-
2006 - otwarcie kolejnego sklepu
-
2008 - rozwój dystrybucji na rynku lokalnym (Łódź, Zgierz, Aleks. Łódzki, Dobroń)
-
2009 - w sklepach firmowych pojawia się pakowanie hermetyczne na życzenie klienta
-
2011 - otwarcie nowego mobilnego punktu sprzedaży
-
2011-2012 wdrożenie w zakładzie zasad HACCP
-
2012 - otwarcie następnego sklepu firmowego
-
2013-2015 modernizacja zakładu i urządzeń do przetwórstwa mięsnego
Jakość
Nasze produkty są wyjątkowe, mają niepowtarzalny smak i aromat.
Na naszą jakość składa się m.in:
Zaangażowanie, profesjonalizm i zdowolenie Klienta są dla nas najważniejsze.